Panda Sofware Finland
Panda Software, innovatiivista haittaohjelmien torjuntaa

Panda Software perustettiin vuonna 1990 Espanjan Bilbaossa. Perustamisestaan lähtien yhtiö on keskittynyt virusten ja haittaohjelmien torjuntaan. Toiminta laajeni, ja vuonna 1996 alkoi nopea kansainvälistyminen. Viime vuosina Panda Software on kuulunut Euroopan nopeimmin kasvavien yritysten joukkoon.

Tänään Panda Software työllistää 1500 henkilöä, ollen maailman neljänneksi suurin virustorjuntayritys. Yhtiöllä on paikallinen toimisto 54 eri maassa, myös Suomessa. Tuotteitamme julkaistaan 23 eri kielellä, ja niitä toimitetaan yli 200 maahan. Panda Software rakentaa tulevaisuutensa nuorten, hyvin koulutettujen ja erittäin motivoituneiden työntekijöidensä varaan.

Missiomme on taata se, että asiakkaamme voivat tehdä työtänsä ilman virusten, troijalaisten, vakoiluohjelmien, hakkereiden, huijausten, roskapostin tai tulevaisuuden uhkien aiheuttamia haittoja. Se ohjaa meidät kehittämään yhä tehokkaampia ja innovatiivisempia ratkaisuja, jotka perustuvat ohjelmistoihin, laitteisto- ja ohjelmistoyhdistelmiin sekä hallittuihin tietoturvapalveluihin.

Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1999 Tampereella. Nyt Suomen toiminnot työllistävät 15 henkilöä. Vastaamme Panda Softwaren tietoturvaratkaisujen markkinoinnista ja myynnistä. Tärkeässä roolissa on paikallinen viestintä. Nopea, todenperäinen uhkista jasuojautumiskeinoista tiedottaminen saattaa parhaimmillaan jopa estää ikävän epidemian synnyn. Asiakkaillemme suurta lisäarvoa tuo paikallinen tekninen tuki. Ammattitaitoiset tekniset asiantuntijamme tarjoavat osaamisensa ja tuotetuntemuksensa asiakkaidemme käyttöön. Kaikki tämä suomalaisille – suomeksi.

Kerroksittainen suojausstrategia

Kattavan haittaohjelmatorjunnan perustus pystytetään ennen organisaation sisäverkkoa. Panda GateDefender laiteratkaisu suodattaa verkkoliikenteen jo Internet-Gatewayllä. Jopa 97% haittaohjelmista on torjuttavissa ennen kuin se saavuttaa sisäverkon. Myös organisaation CVP-yhteensopivaan palomuuriin tai ISA-palvelimeen on mahdollista asentaa kattava suojaus.

Kun käyttäjien vastaanottamat sähköpostit tarkistetaan ja puhdistetaan jo sähköpostipalvelimella, säästyy verkon ja työaseman resursseja avaintehtäviin. Myös aikaa vievä roskaposti saadaan minimoitua.

Tiedostopalvelimilla säilytettävät tiedostot voivat saastuessaan uhata koko verkon turvallisuutta. On erittäin tärkeätä tarkistaa palvelimen tiedostot aina niitä käytettäessä. Ajoittain on myös syytä tarkistaa palvelimen koko sisältö ajasteluilla tarkistuksilla.

Työasemasuojaus on haittaohjelmatorjunnan viimeinen lenkki. Ylläpitäjän kannalta oleellista on se, kuinka paljon aikaa rutiininomaiset päivitys- ja valvontatoimet vievät. Keskitetyn hallinnan ominaisuuksien ja käytettävyyden merkitys korostuu. On syytä kiinnittää huomiota myös kannettavien tietokoneiden suojauksen keskitettyyn hallintaan ja monitorointiin.

Panda Softwaren ainutlaatuinen proaktiivinen TruPrevent™- suojausteknologia työasema- ja tiedostopalvelintasolla pystyy torjumaan uudet uhat jo ennen virustietokannan päivittymistä. Perinteinen virustorjunnan vasteaika jää pois.

Miksi Panda Software ?

Panda Softwaren ratkaisut tarjoavat kattavan suojan haittaohjelmilta. Edistyksellinen TruPrevent™-teknologia antaa vasteajatonta suojaa. Työasemasuojauksessa samaan moduuliin integroituu perinteisen virustorjunnan lisäksi palomuuri ja roskapostitorjunta sekä suojaus spyware-, rootkit- ja mainosohjelmia vastaan. Kaikki yhdessä paketissa.

Panda AdminSecure-hallintakonsolilla ylläpitäjä hallinnoi haittaohjelmatorjunnan komponentteja keskitetysti, aikaa säästäen. Myös kotiverkon ulkopuolella olevat kannettavat tietokoneet saadaan hallinnan piiriin. Kokonaiskuva torjunnan tilasta pysyy selkeänä.

Suomenkielisen tukipalvelumme asiantunteva ja nopea palvelu auttaa suunnittelemaan ja toteuttamaan tarpeita vastaavan kattavan suojauksen. Myös mahdollisissa ongelmatilanteissa apu on lähellä.

Panda Software sijoittaa merkittävän osuuden liikevaihdostaan tuotekehitykseen. Tämä panostus takaa tulevaisuudessakin ratkaisuiden innovatiivisuuden, kattavuuden ja turvallisuuden. Tänään meille vielä tuntemattomat huomisen uhat voidaan torjua ainoastaan aikaansa edellä olevilla ratkaisuilla.Lisätietoa:

Panda Software yritysvideo (zipissä mpg-tiedosto, n 70 MB).
Lataa tästä

Panda Software yritysesite (zipissä PDF-tiedosto).
Lataa tästä

Panda Software Company Profile (zipissä PDF-tiedosto).
Lataa tästä

Panda Software kaikki esitteet (zipissä PDF-tiedostoja)
Lataa tästä >>>

Panda Software Finlandin yhteystiedot
löytyvät täältä>>
Panda Softwaren Tuoteperhe

Panda Softwaren tuotevalikoimasta löytyvät virusturvaratkaisut niin kotikoneeseen kuin yritysten, yhteisöjen, julkishallinnon ja oppilaitosten työasemiin ja palvelimiin. Kaikista tuotteistamme on saatavissa erillinen esite.

VERKKKOYMPÄRISTÖN VIRUSTORJUNTA

Panda BusinesSecure ja Panda EnterpriSecure

Panda BusinesSecure on kokonaisvaltainen ja keskitetysti hallittava virustorjuntaratkaisu verkkoympäristöihin. Panda BusinesSecuren avulla on vaivatonta suojata verkon työasemat ja palvelimet viruksilta, spywarelta, muilta haittaohjelmilta ja roskapostilta. Päivittäiset automaattiset päivitykset takaavat jatkuvan suojauksen haittaohjelmia vastaan. Panda EnterpriSecure -ratkaisu täydentää Panda BusinesSecuren suojan myös sähköpostipalvelimiin, palomuureihin, Proxy-palvelimiin ja Linux-ympäristöön. Työasemasuoja ClientShield on asennettavissa monilla kielillä, myös suomen- ja ruotsinkielisenä. Lue lisää Panda EnterpriSecure ja Panda BusinesSecure -paketteihin kuuluvista tuotteista...

Tuote

BusinesSecure

EnterpriSecure

Panda AdminSecure

X

x

Panda ClientShield

X

x

Panda FileSecure

X

x

Panda ExchangeSecure

(X)

x

Panda DominoSecure

-

x

Panda ISASecure

-

x

Panda CVPSecure

-

x

Panda SendmailSecure

-

x

Panda QmailSecure

-

x

Panda PostfixSecure

-

x

Panda SambaSecure

-

x

Panda CommandlineSecure

-

xPanda GateDefender Performa
 • Panda GateDefender Performa on Linux-pohjainen, automaattisesti päivittyvä tehokkaan laitteiston ja haittaohjelmien torjunnan yhdistävä kokonaisratkaisu, joka pysäyttää virukset, madot, troijalaiset, Spywaret, Joke- ja Dialer-ohjelmat ja roskapostin jo ennen yrityksen sisäverkkoa. GateDefenderillä voidaan myös estää pääsy ei-toivotuille www-sivuille. Panda GateDefender Performa on kytkettävissä mihin tahansa laiteympäristöön, eikä jo olemassa oleviin järjestelmiin tarvitse tehdä muutoksia. Teknisesti Panda GateDefender Performa toimii siltana. Panda GateDefender Performa on saatavana kolmena eri mallina ja useampia laitteita voidaan kytkeä rinnakkain kapasiteetin nostamiseksi. Lue lisää...

Panda WebAdmin Antivirus
 • Panda WebAdmin Antivirus on helppokäyttöinen ja suojattu ratkaisu, joka säästää aikaa uudella toiminolla: Windows-työasemien ja palvelimien virustorjunnan asennus ja hallinta tapahtuu suoraan web-pohjaisella hallintakonsolilla. Lue lisää...

TYÖASEMIEN VIRUSTORJUNTA

2007-UUTUUDET JULKISTETTU

 • Panda Software on julkistanut uudet yksittäisten työasemien virustorjuntaohjelmistot Panda Antivirus 2007, Panda Antivirus+Firewall 2007 ja Panda Internet Security 2007. Kaiken kaikkiaan tuotteet tulevat markkinoille yli 200 maassa yli 20 kieliversiona, mukaan lukien suomi ja ruotsi. Lue lisää...

PLATINUM 2006 ja TITANIUM 20006

 • Tuotteissa yhdistyvät virustietokantaan perustuva virustorjunta ja proaktiivinen TruPrevent™-tekniikka. Äärimmäinen suoja viruksia, vakoiluohjelmia ja muita Internetin uhkia vastaan. Lue lisää...

TruPrevent-tekniikka parantaa virustorjuntaa torjumalla myös tunnistamattomat uhat:

  TruPrevent™-tekniikan pääominaisuudet

  Kuluttaja-tuotteissa

  Verkkoympäristön tuotteissa

  Hyökkäysten tunnistaminen ja estäminen
  työasemissa ja palvelimissa.

  Vain työasemat

  Kyllä

  Tietokoneohjelmien toiminnan analysointi ja epäilyttävän ohjelman automaattinen torjunta, joten haitallinen ohjelma ei pääse aktivoitumaan eikä leviämään. Virustunnisteen toimittamisen vasteaika
  jää pois.

  Kyllä

  Kyllä

  Haittaohjelmien yleisesti tekemien muutosten estäminen (esim. estää tietokoneen tiedostojen nimien, rekisterimerkintöjen tai kirjastojen muuttamisen)

  Kyllä

  Kyllä

  Haavoittuvuuksien hyödyntämisen estäminen. Tämä täydentää olennaisesti perinteisten virustorjuntatuot-teiden antamaa suojaa. Toiminto estää esim. SQLSlammerin tai Sasserin kaltaisten haittaohjelmien aiheuttamat epidemiat.

  Kyllä

  Kyllä

  Puskuriylivuotojen tunnistaminen ja torjuminen.

  Kyllä

  Kyllä

  Sallittujen ohjelmien ja sallittujen toimintojen määrittäminen (esim. vertaisverkko-ohjelmien käytön estäminen)

  Ei

  Kyllä

  Työaseman virustorjunnan tilan tarkistus ennen verkkotoimintojen mahdollistamista (esim. jos kannettava on ollut verkon ulkopuolella tai työasema pitkään käyttämättä vaikkapa loman takia) .

  Ei

  Kyllä, TruPreventin ™ käyttöönotto mahdollistaa myös ns. NetworkSecure-toiminnon

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Panda Software Finlandin yhteystiedot löytyvät täältä>>