Panda Software - virustorjunta ja virustorjuntaohjelmistot

Panda Securityn Tuoteperhe
- PK-yrityksille

Tällä sivulla on esitetty yleisimmät PK-yrityksille tarkoitetut virustorjuntaratkaisumme. Kaikkia tuotteitamme saa kokeilla maksutta ja myyjämme auttavat mielellään juuri oikeanlaisen paketin kokoamisessa.

Ota yhteyttä! Helpoiten se käy allaolevalla lomakkeella. Voit myös soittaa 03- 3392 6700 ja pyytää yhdistämään PK-sektorin myynnistä vastaaville henkilöille.


YKSITTÄISIIN TYÖASEMIINKun tarvitset tehokkaan ja helppokäyttöisen virustorjuntaohjelman ilman palomuuria, valitse Panda Antivirus 2008 . Mukana nyt myös syväluotaava online-skannaus.

Lue lisää >>>
Lataa maksuton demo >>>


Kun tarvitset palomuurillisen virustorjuntaohjelmiston valitse Panda Antivirus + Firewall 2008 . Tunnistaa tuntemattomat uhkat TruPrevent-tekniikoiden ansiosta.

Lue lisää >>>
Lataa maksuton demo >>>


Kun tarvitset palomuurillisen virustorjuntaohjelmiston sekä roskapostisuodattimen, yksityisyydensuojan ja lapsilukon, valitse tietoturvapaketiksesi Panda Internet Security 2008 . Uusina ominaisuuksina mm. PC Tuneup tietokoneen suorituskyvyn optimointia varten sekä mahdollisuus tehdä varmuuskopioita tärkeistä tiedostoista.

Lue lisää >>>
Lataa maksuton demo >>>
KESKITETYN HALLINNAN RATKAISUT

Jos käytössä on useita tietokoneita, jotka on kytketty verkkoon ja halutaan keskitetyn hallinnan virustorjuntaratkaisu, vaihtoehtoja on kaksi :

Panda BusinesSecure on kokonaisvaltainen ja keskitetysti hallittava virustorjuntaratkaisu verkkoympäristöihin. Panda BusinesSecuren avulla on vaivatonta suojata verkon työasemat ja palvelimet viruksilta, spywarelta, muilta haittaohjelmilta ja roskapostilta. Päivittäiset automaattiset päivitykset takaavat jatkuvan suojauksen haittaohjelmia vastaan.

Panda EnterpriSecure -ratkaisu täydentää Panda BusinesSecuren suojan myös sähköpostipalvelimiin, palomuureihin, Proxy-palvelimiin ja Linux-ympäristöön. Työasemasuoja ClientShield on asennettavissa monilla kielillä, myös suomen- ja ruotsinkielisenä. Lue lisää Panda EnterpriSecure ja Panda BusinesSecure -paketteihin kuuluvista tuotteista...


Verkkoympäristön tuotepaketit kootaan asiakkaan tarpeiden mukaan seuraavista tuotteista:

Tuote

BusinesSecure

EnterpriSecure

Panda AdminSecure

X

x

Panda ClientShield

X

x

Panda FileSecure

X

x

Panda ExchangeSecure

(X)

x

Panda DominoSecure

-

x

Panda ISASecure

-

x

Panda CVPSecure

-

x

Panda SendmailSecure

-

x

Panda QmailSecure

-

x

Panda PostfixSecure

-

x

Panda SambaSecure

-

x

Panda CommandlineSecure

-

x


2) Webadmin
- työasemien ja tiedostopalvelimien virustorjunta. Windows-työasemien ja palvelimien virustorjunnan asennus ja hallinta tapahtuu suoraan web-pohjaisella hallintakonsolilla. Asennus ei vaadi omaa päivityspalvelinta. Lue lisää >>>

Panda WebAdmin Antivirus

GATEWAY-SUOJAUS

Panda GateDefender Performa on Linux-pohjainen, automaattisesti päivittyvä tehokkaan laitteen ja haittaohjelmien torjunnan yhdistävä kokonaisratkaisu, joka pysäyttää virukset, madot, troijalaiset, Spywaret, Joke- ja Dialer-ohjelmat ja roskapostin jo ennen yrityksen sisäverkkoa. GateDefenderillä voidaan myös estää pääsy ei-toivotuille www-sivuille. Panda GateDefender Performa on kytkettävissä mihin tahansa laiteympäristöön, eikä jo olemassa oleviin järjestelmiin tarvitse tehdä muutoksia. Teknisesti Panda GateDefender Performa toimii siltana. Panda GateDefender Performa on saatavana kolmena eri mallina ja useampia laitteita voidaan kytkeä rinnakkain kapasiteetin nostamiseksi. Lue lisää >>>
Kaikkia tuotteitamme saa kokeilla maksutta ja myyjämme auttavat mielellään juuri oikeanlaisen paketin kokoamisessa. Ota yhteyttä! Helpoiten se käy allaolevalla lomakkeella. Voit myös soittaa 03- 3392 6700 ja pyytää yhdistämään PK-sektorin myynnistä vastaaville henkilöille.

Nimi:

Yritys:

Katuosoite:

Postinumero:

Postitoimipaikka:

Puhelin:

Sähköposti:


Valitse seuraavista tuote, jota haluat kokeilla tai valitse ympäristö, jonka suojaamisesta haluat lisätietoja:

Haluan testata:

Panda BusinesSecuren (suojaa työasemat ja palvelimet)

Panda WebAdmin (web-pohjainen hallintakonsoli työasemien ja palvelimien suojaamiseen)

Panda EnterpriSecuren (suojaa työasemat, palvelimet, sähköpostipalvelimet, palomuurit)

TruPrevent-tekniikan tuntemattomien uhkien torjuntaan

Panda GateDefenderin Internet-Gatewayn suojaamiseen

Haluan suojata:

Internet-Gatewayn (Panda GateDefender Performa)

Palomuurin (CVP ja MS ISA)

Internet-yhteyden (MS ISA)

SMTP-yhdyskäytävän (Sendmail, Qmail ja Postfix)

Työryhmäpalvelimet (Exchange, Notes ja Domino)

Tiedostopalvelimet (Windows, Novell ja Linux)

TyöasematPalvelimien ja työasemien lukumäärä:

Lisätietoja: